Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt


Preklopite na promocijski kanal!


OGLAŠEVANJE PO SISTEMU 'DONIRAJ S KLIKOM' VAM OMOGOČA IZREDNO PROMOCIJO IN SPLETNO TRŽENJE NA IZBRANIH CILJNIH SKUPINAH.


... novo, unikatno, sveže, učinkovito ...KAJ JE OGLAŠEVANJE PO SISTEMU 'KLIKNI! DONIRAMO'?

"KLIKNI! DONIRAMO" JE ORODJE, KI ZARADI SVOJE VSEBINE PRIBLIŽA PODJETJE IN NJEGOVO PONUDBO TUDI UPORABNIKOM SPLETA, KI NAVADNIH SPLETNIH REKLAM NITI NE OPAZIJO VEČ...

TO JE NOVA, izvirna tehnika pridobivanja pozornosti uporabnikov spleta. Temelji na družbeni odgovornosti podjetja, ki v zameno za poljubno donacijo izbranemu društvu, ustanovi, zavodu ali posamezniku (npr. športniku, umetniku, nadarjenemu študentu) usmerjeno trži svoje ime, proizvode ali storitve.


Podjetje nameni organizaciji ali posamezniku poljuben znesek donacije, ki pa si jo bo moral le-ta "priklikati". Na portalu se ob donirancu objavi oglasno pasico "Doniraj s klikom", ki obiskovalce spleta poziva h kliku za donacijo.


Na pasico nato klikajo uporabniki spleta (npr. člani tega društva, prijatelji, sodelavci, ...), da bi s tem povečevali znesek donacije. Vsak klik nekoliko poveča znesek donacije, dokler ta ne doseže zgornje meje.REKLI BOSTE: 'VSE LEPO IN PRAV, AMPAK KAJ BO IMELO MOJE PODJETJE OD TEGA?'

OB VSAKEM KLIKU NA PASICO "KLIKNI! DONIRAMO" SE UPORABNIKU ODPRE STRAN S PODATKI O ZBRANI DONACIJI TER O DONATORJU, KI JE OMOGOČIL AKCIJO.

... opaznost družbene odgovornosti podjetja v javnosti in privlačno ciljno trženje...

Izbirate lahko izbirate med petimi paketi oglaševalskih akcij "Doniraj s klikom":

  1. Osnovni paket. Po kliku na pasico se prikaže kratek tekst o donatorski akciji, donatorju z njegovim logom, linkom na spletno stran donatorja in galerijo slik s poljubnimi opisi podjetja ali doniranca (ne pa tudi o konkretni ponudbi blaga in storitev podjetja). Primerno za podjetja, ki želijo samo izpostaviti svoje družbenoodgovorno delovanje.

  2. Osnovni paket + preusmeritev. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, pri čemer po približno sedmihsekundah sledi preusmeritev na spletno stran donatorja. Primerno za podjetja, ki zbirajo klike tudi na svojih straneh.

  3. Osnovni paket + reklama. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, poleg tega pa še izredno atraktivna možnost reklamne ponudbe blaga ali storitev podjetja s: tekstom, linki, galerijo slik z opisi izdelkov/storitev ter z opcijo zbiranja kontaktnih podatkov zainteresiranih uporabnikov.

  4. Osnovni paket + nagradna igra. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, poleg tega pa še izredno atraktivna možnost nagradne igre s poljubnim tekstom, linki, galerijo slik ter z opcijo zbiranja kontaktnih podatkov zainteresiranih uporabnikov. Primerno za podjetja, ki želijo z nagradno igro privabiti kupce tudi na svojo stran.

  5. Osnovni paket + video reklama. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, poleg tega pa še prostor za video reklame donatorja ter z opcijo zbiranja kontaktnih podatkov zainteresiranih uporabnikov.REKLI BOSTE: 'ZANIMIVO, AMPAK ALI NI TAKŠNO OGLAŠEVANJE DRAGO, ČE MORAM NEKOMU ŠE DONIRATI?'

CENA OGLAŠEVANJA NA PORTALU JE NIŽJA OD CEN OGLAŠEVANJA DRUGIH SPLETNIH PORTALOV, SAJ JE SISTEM PLAČILA IZRAZITO USMERJEN V SPODBUJANJE IDEJE DONATORSTVA.

PRI OGLAŠEVANJU prek sistema "Doniraj s klikom" gre za klasično oglaševanje, ki lahko prav zaradi svoje vsebine pritegne številne segmente ciljnih uporabnikov (društva, ustanove, študente, športnike, invalide, bolnike, umetnike, starše, ...).


Strošek donacije je element, ki daje oglaševanju družbenoodgovorno vsebino in promovira podjetje kot subjekt, ki skrbi za širšo ali ožjo skupnost v kateri deluje. Donacija je sicer strošek (spada med davčne olajšave), prek katerega lahko neposredno nagovorite člane organizacij katerim je namenjena donacija. Zaradi svoje družbenoodgovorne vsebine pa posredno zainteresira tudi druge uporabnike spleta, ki lahko s klikom prispevajo k uspešnemu zaključku akcije (in hkrati vidijo vašo reklamo).OGLASNI PROSTOR V OKVIRU VAŠE DONATORSKE AKCIJE JE VAŠ!*

ČE ŽELITE LAHKO TAM OBJAVI REKLAMO NEKO DRUGO PODJETJE, KI ZA OBJAVO PLAČA NEPOSREDNO VAM.

* Če na njem pridobite oglaševalcaIN KAKŠEN JE OGLAŠEVALSKI POTENCIAL PORTALA?

(ODREŽITE SI SVOJ KOS PROMOCIJE)

Društva in njihovo članstvo
Inštituti
Študenti
Bolnice

Fundacije

Dijaki
Samostojni kulturni delavciNeprofitne organizacije
Gasilci
Športniki
Dohodninski upravičenci
Umetniki

Izobraževalne ustanove
Reševalne službe
Kulturne ustanove
PodjetjaSocialne ustanove

Športne ustanove


Javni zavodi
Humanitarne organizacije
Blogarji
Samostojni podjetniki
ITD ...


oglas@donacije.siOGLASNA MESTA IN VRSTE PASIC

VSAKA OGLASNA PASICA JE PO ŽELJI LAHKO VIDNA NA CELOTNEM PORTALU ALI PA SAMO NA POSAMEZNI PODSTRANI PORTALA. PRI PASICI 'KLIKNI! DONIRAMO' PREDLAGAMO PODOLGOVATO (OSREDNJO) PASICO, KI SE JO POSTAVI ZRAVEN DONIRANCA.

... BODITE PREPOZNAVNI ...


GRAFIČNI PRIKAZ

Oglasna mestaoglas@donacije.si
PONUDBO ZA OGLAŠEVANJE LAHKO NAROČITE NA OGLAS@DONACIJE.SI ALI NA 051 268 247
 
 © 2018 Donacije si.