Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt


Fundacija za pomoč otrokom, ustanovaHumanitarni alarmi

30.11.2007
Pošljite besedo POMOC na 1919 in darujte 1 €. Hvala!

Za pomoč bolnim domačim otrokom.

31.10.2006
Pokličite 090 93 30 90 ali 090 93 30 99 in prispevajte 1,2519 €. Srčna hvala!

En klic do pomoči domačim otrokom ali domačim družinam v stiski.Predstavitev organizacije

Video:
Predstavitev Fundacije za pomoč otrokom


FUNDACIJA pomaga in omogoča kakovostnejše življenje kronično, hujše in kakorkoli dolgotrajno bolnim otrokom, otrokom z več neraziskanimi diagnozami, otrokom, ki trpijo zaradi okvare kot posledico nesreče ali poškodbe ter njihovim družinam na območju Republike Slovenije.

Otrok v stiski, ki potrebujejo vsestransko pomoč tudi ko niso v bolnišnici je veliko. Mnogi otroci doma nimajo osnovnih življenjskih sredstev za zadovoljevanje svojih osnovnih življenskih potreb, kot je hrana, obleka, kopanje v topli kopalnici..., kaj šele nujnih dodatkov, ki omogočajo normalno okrevanje po bolezni ali poškodbi! Številnim otrokom v stiski njihovi starši ne morejo privoščiti oskrbe, enakovredne tisti, ki jo imajo otroci premožnejših staršev. Prepričani smo, da se pri nas, v moderni evropski državi, to ne bi smelo dogajati. Vse več staršev preživlja hude stiske, ker ne zmorejo ustrezno poskrbeti za svojega otroka.

Ljudem, ki izrazijo željo po neposredni pomoči družinam lahko po želji tudi omogočimo, da stopijo v stik s posamezno družino ter z njo navežejo prijateljske odnose.Poslanstvo fundacije
Dejavnosti in cilji
Dosežki
Pošlji SMS...« Nazaj

 
 © 2018 Donacije si.