Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | KontaktŠolsko baseball prvenstvo, Osnovnošolsko baseball prvenstvo slovenije, otroci druge triade osnovnih šol.


Predvideno število obiskovalcev:  od 100 naprej
Ocena finančnih potreb:  po želji
Minimalno za glavno sponzorstvo:  po dogovoru
Minimalno za sosponzorstvo:  po uspešnosti pridobivanja
Spletna stran dogodka:  https://sites.google.com/site/ostbzbss/

Vsakoletno medšolsko tekmovanje v baseballu. Namen je spoznavanje športne discipline in njenih različic. Globji namen je vključevanje v šport otrok, socializacija, zdrav pristop k življenju in vrednost družbenih moralnih vrednot.

Predvideno število ponovitev dogodka:

tekmovanje potek v dveh sklopih. Predtekmovanje ( kvalifikacije ) v jesenskem delu tekočega leta in je razdeljen glede na število udeleženih ekip ( osnovnih šol ) po turnirjih. Na vsakem turnirju nastopijo po štiri udeležene ekipe ( osnovne šole ). Drugi del tekmovanja poteka v pomladi prihajajočega leta in je finalno tekmovanje kvalificiranih ekip predtekmovanja.

Lokacija dogodka:

Različne lokacije.

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Oglaševanje na spletnih mestih, opremi, ograjah igrišča...po dogovoru


2. šolsko baseball prvenstvo

Predstavitev organizatorja


Zveza za baseball in softball Slovenije, Nacionalna panožna zveza za šport


Pokaži vizitko

SMO zveza dve olimpijskih športov, ustanovljena leta 1992. Prvi slovenski klubi so se z baseballom začeli ukvarjati sredi sedemdesetih let, šport pa je doživel razcvet v osemdesetih letih.

Ves čas so poleg fantov, ki so igrali baseball, akrtivno delovale tudi punce, ki so in še igrajo softball, sorodni in zelo podobni šport, ki ga po svetu igrajo tako punce kot fantje.

Zveza vsakoletno organizira državna prvenstva v obeh športih za vse starostne kategorije. Na vsako drugo leto organiziramo tudi udeležbo naših reprezentanc na evropskih prvenstvih in kvalifikacijah za njih. Zadnji dve leti članska baseball reprezentanca nastopa v italijanski ligi, ki nam služi kot kvalitetna priprava za prihajajoče reprezentančne nastope.

ZBSS je član OKS-ZŠZ, CEB in ESF (evropska baseball in sevropska softball zveza) ter IBaF in ISF (svetovna baseball in svetovna softball zveza).


Dosežki, priznanja:
Nastopi reprezentanc na EP, Širjenje delovanja zveze in klubov v šolska okolja in izvedba medšolskega tekmovanjaKontakt:
Rok Lesjak
041 259 712
zbss@siol.net

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.