Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt12. MEDNARODNI FESTIVAL DOKUMENTARNEGA FILMA, tekmovalnegi značaj prireditve!


Začetek dogodka:  23.03.2010
Konec dogodka:  30.03.2010
Predvideno število obiskovalcev:  3000
Ocena finančnih potreb:  -
Minimalno za glavno sponzorstvo:  10.000 €
Minimalno za sosponzorstvo:  2.000 €
Spletna stran dogodka:  www.cd-cc.si

RAZNOLIK vpogled v dogajanje v sodobni svetovni produkciji dokumentarnega filma, ki je vse bolj prodorna s svojo aktualno obravnavo družbenih in političnih problemov ter posega v vse pore življenja.

Na 12. FDF bomo dosedanjim sklopom (npr. tematski sklop, retrospektiva, intimni portreti ...) dodali tekmovalno sekcijo, ki jo bomo oblikovali v sodelovanju z One World, mednarodnim festivalom na temo človekovih pravic iz Prage. Izbor filmov na temo človekovih pravic bo ocenjevala mednarodna žirija, nagrado pa podeljuje partnerica festivala Amnesty International Slovenije (AIS). Slika in zvok kot glasnika človekovih pravic!

Ciljna publika festivala so mladi med 18 in 30 let.

Tudi gospodarski družbi ali podjetju, ki bi sprejel generalno pokroviteljstvo tega vse bolj popularnega festivala ponujamo priložnost, da podeli nagrado za najboljši film festivala in se na ta način dodatno promovira. Priporočena višina sponzoriranja je 10.000 €. 


Predvideno število ponovitev dogodka:

23.3. - 30.3. 2010

Lokacija dogodka:

Cankarjev dom, Ljubljana.

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Po dogovoru.


Nagovor generalnega direktorja CD
Povabilo k sponzoriranju '09
Sponzoriranje kot promocija

Predstavitev organizatorja


Cankarjev dom, javni zavod


Pokaži vizitko

V CANKARJEVEM DOMU verjamemo, da sta kulturno-umetniško in znanstveno ustvarjanje temeljna pogoja za doseganje bogatejšega duhovnega življenja ljudi ter razvoja družbe.

V našem kulturnem in kongresnem središču predstavljamo, produciramo, koproduciramo, organiziramo in posredujemo kulturno-umetniške, kongresne, sejemske, protokolarne ter druge prireditve, razstave in festivale. Ker smo kulturno središče, kulturi in umetnosti namenjamo letno dve tretjini razpoložljivih terminov v dvoranah, razstavnih prostorih in sprejemnih dvoranah. S svojim programom želimo izboljšati kakovost življenja, oblikovati, razvijati, udejanjati kulturno in širšo nacionalno identiteto ter kulturno-umetniško vzgajati mlade.

Pri uresničevanju sodobnih kulturno-umetniških projektov sodelujemo s sorodnimi kulturnimi ustanovami doma in po svetu. Tako se trudimo, da bi k odprtosti glavnega mesta pripomogli z vsestranskim kulturno-umetniškim in znanstvenim mednarodnim pretokom. Trudili se bomo, da bodo v Cankarjev dom še naprej prihajali največji umetniki in ansambli z vsega sveta ter da bomo dejavni v mednarodnih umetniških koprodukcijah odrskih umetnosti. Prizadevamo si tudi, da bi prizorišča v domu gostila pomembne dogodke iz zgodovine Slovencev in številne druge spominske dogodke.

črta


O NAS
BLAGOVNA ZNAMKA
NAJBOLJŠI PARTNER
TEHNOLOGIJA
Gallusova dvorana
Linhartova dvorana
Kosovelova dvorana
Štihova dvorana
Dvorana Duše Počkaj
Klub Lili Novy
Klub CD
Galerija CD
Velika sprejemna
Prvo preddverje
Drugo preddverje
Konferenčni prostori E
Kongresna dejavnost
Ivanka, kartica CDKontakt:
ga. Zvezdana Lazar Bursać
(01) 24 17 170
zvezdana.lazar@cd-cc.si

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.