Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt50. JAZZ FESTIVAL LJUBLJANA (30.6.-4.7.2009), vrhunski jubilejni glasbeni dogodek


Začetek dogodka:  30.06.2009
Konec dogodka:  04.07.2009
Predvideno število obiskovalcev:  6.000 do 9.000
Ocena finančnih potreb:  100.000 €
Minimalno za glavno sponzorstvo:  Glavni sponzor je NLB d.d.
Minimalno za sosponzorstvo:  10.000 € (naziv Jubilejni sponzor)
Spletna stran dogodka:  www.ljubljanajazz.si

POL STOLETJA bomo proslavili, kot smo ga preživeli: z jazzom. Z znanimi in novimi glasbenimi imeni, ki so se ali se še bodo bleščeče zapisala med zvezde.

Jazz je kultura. Jazz je identiteta. Jazz je mobilnost. Jazz je fleksibilnost. Jazz je kreativnost. Jazz je avtentičnost. Jazz je mednaroden. Jazz je estetika. Jazz je raznovrstnost. Jazz je komunikacija. Jazz je sodelovanje ... in je čas za slavje glasbe, njene razprtosti, brezmejnosti, za srečanje s prijatelji in za vse druge besede, ki jih je veliko lažje izreči kot udejanjiti. A ob skrbnem prisluhu glasbenim velikanom, z odstiranjem novih zvezd, ob preletih čez glasbo sveta ter vrelca domačih stvaritev, jazz v nekaj poletnih večerih nezadržno razkrije vse našteto, odstre nove poglede in navda človeka, vse dokler ni leto znova naokrog. In spet je čas....

Jubilejni 50. jazz festival Ljubljana bo trajal od 30. junija do 4. julija v CD, Križankah, na Metelkovi in po mestu. Festival že ima generalnega sponzorja, NLB d.d., iščemo velikega donatorja in sponzorje posameznih koncertov. Posebej opozarjamo na koncert Johna Zorna, enega najbolj cenjenih glasbenikov in skladateljev zadnjih 30 let. Priporočena višina za posamezne sponzorje je 10.000 €.


Predvideno število ponovitev dogodka:

30. 6. - 4. 7. 2009

Lokacija dogodka:

Cankarjev dom, Križanke, Metelkova mesto.

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Katalog festivala, plakati, letaki, tiskovne konference itd, itd. Po dogovoru.


Nagovor generalnega direktorja CD
Povabilo k sponzoriranju '09
Sponzoriranje kot promocija

Predstavitev organizatorja


Cankarjev dom, javni zavod


Pokaži vizitko

V CANKARJEVEM DOMU verjamemo, da sta kulturno-umetniško in znanstveno ustvarjanje temeljna pogoja za doseganje bogatejšega duhovnega življenja ljudi ter razvoja družbe.

V našem kulturnem in kongresnem središču predstavljamo, produciramo, koproduciramo, organiziramo in posredujemo kulturno-umetniške, kongresne, sejemske, protokolarne ter druge prireditve, razstave in festivale. Ker smo kulturno središče, kulturi in umetnosti namenjamo letno dve tretjini razpoložljivih terminov v dvoranah, razstavnih prostorih in sprejemnih dvoranah. S svojim programom želimo izboljšati kakovost življenja, oblikovati, razvijati, udejanjati kulturno in širšo nacionalno identiteto ter kulturno-umetniško vzgajati mlade.

Pri uresničevanju sodobnih kulturno-umetniških projektov sodelujemo s sorodnimi kulturnimi ustanovami doma in po svetu. Tako se trudimo, da bi k odprtosti glavnega mesta pripomogli z vsestranskim kulturno-umetniškim in znanstvenim mednarodnim pretokom. Trudili se bomo, da bodo v Cankarjev dom še naprej prihajali največji umetniki in ansambli z vsega sveta ter da bomo dejavni v mednarodnih umetniških koprodukcijah odrskih umetnosti. Prizadevamo si tudi, da bi prizorišča v domu gostila pomembne dogodke iz zgodovine Slovencev in številne druge spominske dogodke.

črta


O NAS
BLAGOVNA ZNAMKA
NAJBOLJŠI PARTNER
TEHNOLOGIJA
Gallusova dvorana
Linhartova dvorana
Kosovelova dvorana
Štihova dvorana
Dvorana Duše Počkaj
Klub Lili Novy
Klub CD
Galerija CD
Velika sprejemna
Prvo preddverje
Drugo preddverje
Konferenčni prostori E
Kongresna dejavnost
Ivanka, kartica CDKontakt:
ga. Zvezdana Lazar Bursać
(01) 24 17 170
zvezdana.lazar@cd-cc.si

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.