Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | KontaktSAMO EN CVET, kulturno-humanitarna slovesnost


Predvideno število obiskovalcev:  1.600 obiskovalcev.
Ocena finančnih potreb:  10.000 EUR
Minimalno za glavno sponzorstvo:  2.000 EUR
Minimalno za sosponzorstvo:  500 EUR
Spletna stran dogodka: 

"Kot drevo ne more rasti brez korenin, tako narod brez zgodovinskega spomina ne more obstati"... 

Prireditev 'Samo en cvet', ki nosi ime po slavnem partizanskem poveljniku, bomo prihodnje leto izvedli že enajstič. Z njo Ustanova pomaga ohranjati spomin na slavne dni naše zgodovine in na vrednote, ki so navdihovale tedanji rod in, ki naj tudi dandanes ne bi smele biti pozabljene!

Temeljna misel prireditve je našla številne somišljenike in podpornike, posebej izrazito pri Glasnikih dobrih misli, med katerimi so dr. Matjaž Kmecl, Peter Mankoč, Ivan Minatti, Jerica Mrzel, Zoran Predin, Gojmir Lešnjak – Gojc, dr. Nataša Gabrovec.


Predvideno število ponovitev dogodka:

Junij 2009.

Lokacija dogodka:

Gallusova dvorana Cankarjevega doma, Ljubljana

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Po dogovoru.Predstavitev organizatorja


Ustanova Franca Rozmana - Staneta, ustanova


Pokaži vizitko

USTANOVA FRANCA ROZMANA - STANETA je humanitarna fundacija, ki so jo leta 1998 ustanovile Zveza združenj borcev in udeležencev NOB Slovenije (>>), Zveza društev vojnih invalidov Slovenije (>>) in Zveza društev civilnih invalidov vojn Slovenije (>>). Kasneje so se jim kot enakopravne ustanoviteljice pridružili še Zveza policijskih veteranskih društev Sever (>>), Zveza veteranov vojne za Slovenijo (>>), Društvo TIGR (>>), Zveza slovenskih častnikov (>>) in Društvo izgnancev Slovenije.

Ustanova nosi ime po legendarnem partizanskem komandantu Stanetu, ki ni bil znan le zaradi svojih poveljniških sposobnosti, ampak tudi zavoljo toplega, humanega odnosa do ljudi in skrbi za sotovariše.

Ustanova zbira sredstva od posameznikov in organizacij (prostovoljne prispevke, donacije, subvencije, volila in druga denarna in nedenarna sredstva). Sredstva zbira tudi s kulturno-humanitarnimi prireditvami "Samo en cvet ..." ki jih pripravlja skupaj s sponzorji, ter z drugimi javnim akcijami.

Ustanova je vpisana pri Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve kot ustanova na področju humanitarne dejavnosti.
Kontakt:
g. Janko Smole
01 434 39 43
zzb-nob@zzb-nob.si

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.