Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | KontaktEX PONTO 2009, mednarodni gledališki festival


Predvideno število obiskovalcev:  5000
Ocena finančnih potreb:  50.000,00 EUR
Minimalno za glavno sponzorstvo:  30.000,00 EUR
Minimalno za sosponzorstvo:  5.000,00 EUR
Spletna stran dogodka:  http://www.exponto.net

Video:
THE BALLAD OF RICKY AND RONNY


16. MEDNARODNI festival sodobne odrske umetnosti Ex Ponto bo gostil številne vrhunske evopske gledališke produkcije in razstave.

Gostovanja uveljavljenih in izjemno kakovostnih gledaliških skupin so izjemno draga, saj je kakovost prav tako na izjemno visoki ravni, zato sredstev - navkljub pogajalskim spretnostim, sklepanju dolgoročnih pogodb s partnerji v hoteljerski dejavnosti, ki nam zagotavljajo konkurenčne cene nočitev, navkljub sodelovanju s tujimi ambasadami in iskanju sredstev na razpisih evropskih fondacij - nikoli ni dovolj.

Predvideno število ponovitev dogodka:

Večdnevni vsakoletni dogodek.

Lokacija dogodka:

Slovensko mladinsko gledališče, Cankarjev dom, SNG Drama, Stara elektrarna (Bunker Productions), Galerija Kapelica ...

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Po dogovoru, od oglaševanja na promocijskih plakatih do oglaševanja pred predstavami.Predstavitev organizatorja


Kulturno društvo B-51, društvo


Pokaži vizitko

Video:
Predsednik kulturnega društva B-51 Damir Domitrović Kos o festivalu Ex Ponto


Kulturno društvo B-51 je nevladna organizacija, ustanovljena leta 1991. Ukvarja se s produkcijo sodobnih gledaliških in plesnih predstav ter promocijo sodobne umetnosti in kulture. Organizira mednarodni ambientalni festival Kluže v Bovcu in mednarodni festival Ex Ponto v Ljubljani.

Začetki društva segajo v čas subkulturnih gibanj 80-tih let in mnogim znana dogajanja v študentskem klubu B-51, ki je bil lociran v obnovljenem podzemnem zaklonišču na Gerbičevi 51 v Ljubljani. 

Leta 1993 se je društvo začelo bolj posvečati zanj najpomembnejšemu projektu, festivalu Ex Ponto. Ta vsako leto v Ljubljani prikaže vsaj 10 vrhunskih produkcij s področja sodobne gledališke in vizualne umetnosti. Najprej je uspešno uresničeval idejo reintegracije ter izmenjave umetnikov in kulturnih delavcev zgolj iz republik bivše Jugoslavije. V zadnjih nekaj letih se je festival uspešno lansiral na mapi relevantnih mednarodnih festivalov sodobne gledališke ustvarjalnosti.


Predstavitve v medijih:
KD B-51 s svojimi aktivnostmi že od ustanovitve dalje vzbuja pozornost tako domačih kot tudi tujih medijev. Medijska pojavnost zajema prav vse medije in oblike: od intervjujev, kritik, prispevkov o dogodkih do obširnejših najav in fotoreportaž. Glede na razporejenost dogodkov v organizaciji KD B-51 preko celega leta je tudi prisotnost v medijih konstantna, največja koncentracija pa zagotovo v času festivala Ex Ponto, ki ga strokovna javnost prepoznava kot enega izmed najpomembnejših projektov s področja uprizoritvenih umetnosti.

NETA
RAJVOSA
NAGRADEKontakt:
Damir Domitrović Kos
01/426 94 05
b51@exponto.net

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.