Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | KontaktNAKUP OPREME – OZVOČENJA ZA KULTURNE DOGODKE ZVEZE PARALEGIKOV SLOVENIJE, likovni in literarni dogodki


Predvideno število obiskovalcev:  3000
Ocena finančnih potreb:  1.500,00 EUR
Minimalno za glavno sponzorstvo:  1.000,00 EUR
Minimalno za sosponzorstvo:  100,00 EUR
Spletna stran dogodka:  http://www.zveza-paraplegikov.si/

OSNOVNI NAMEN NAKUPA OPREME je ozvočenje manj zahtevnih kulturnih prireditev ter otvoritev likovnih razstav.

Na področju likovnih dejavnosti s svojim vestnim delom zagotavljamo vsako delo od 20 - 30 likovnih razstav ter od 5 - 10 literarnih prireditev ali drugačnih izobraževalnih predavanj, kjer se vedno znova srečujemo s problemom ozvočenja. Ozvočenje bo primarno namenjeno prireditvam v Domu paraplegikov v Pacugu, nenazadnje pa bo projektor namenjen vsem devetim društvom v sestavi Zveze paraplegikov Slovenije, ki bodo skozi celo leto izvajali svoje kulturne programe. Za sisteme v takšne namene je poleg njihove učinkovitosti in uporabnosti predvsem pomembno, da so enostavni in lahki za uporabo. Dejstvo je da so izdelki, ki se pojavljajo na trgu dandanes kakovostni in tako velikih razlik kot so bile včasih, danes ni več.

Fender Passport P250 Portable Sound System je ozvočenje, ki je najenostavnejši za zlaganje in prenašanje iz prireditve na prireditev. Sestavljeno je iz treh delov: dveh zvočnikov 250 W in 6 kanalnega mešalnega dela, ki se po potrebi sestavi ali razstavi v nekaj minutah. Prav zaradi enostavnosti ga lahko upravlja tudi paraplegik.

Tehnični podatki

  • 250 watov stereo (125 watov na kanal), 4 mikrofonske vhode in 2 mono/stereo vhoda za CD, kasetar, video, ali računalnik
  • P-250 sistem vključuje 2 P-51 mikrofona in kable

v predračun je vključen tudi daljinski mikrofon in stojala za mikrofone. Dodatno je potrebno dokupiti še stojala za zvočnike.


Predvideno število ponovitev dogodka:

20 – 30 likovnih razstav in od 5 - 10 literarnih prireditev na leto.

Lokacija dogodka:

Dom paraplegikov Pacug in kulturni dogodki po celi Sloveniji

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Reklama na opremi, ki bo na voljo na 20 – 30 likovnih razstavah in od 5 - 10 literarnih prireditvah na leto.Predstavitev organizatorja


Zveza Paraplegikov Slovenije, Reprezentativna invalidska organizacija


Pokaži vizitko

ORGANIZACIJA slovenskih paraplegikov in tetraplegikov je bila ustanovljena 16. aprila 1969 v Ljubljani. Imenovala se je Sekcija paraplegikov in tetraplegikov Slovenije.

Vse večje potrebe in razvoj programov so kmalu zahtevale reorganizacijo, zato je bilo 20. novembra 1973 ustanovljeno Društvo paraplegikov Slovenije. Že šest let kasneje, 20. novembra 1979, je zaradi izredne aktivnosti in želje organiziranosti slovenskih paraplegikov po pokrajinah, društvo preraslo v Zvezo paraplegikov Slovenije z devetimi deželnimi društvi. Društva imajo svoje sedeže v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Novem mestu, Murski Soboti, Novi Gorici, Piranu in Slovenj Gradcu. Sedež Zveze je v Ljubljani.


Dosežki in priznanja:


Zveza paraplegikov Slovenije je bila v letu 2004 s strani predsednika RS Slovenije dr. Janeza Drnovška odlikovana z Redom za zasluge, ki smo ga zaslužili za strokovno, organizacijsko in drugo delo v dobro paraplegikov.

Zveza paraplegikov Slovenije poleg društvene dejavnosti načrtuje in izvaja tiste socialne programe, ki jih državni organi in javne službe za paraplegike, tetraplegike in njihove družinske člane ter nenazadnje tudi za širšo družbo, ne izvajajo, za usposabljanje in aktivno življenje ter delo paraplegikov pa predstavljajo pomemben element socialne varnosti. Zveza paraplegikov Slovenije je izvajalka programov, ki so naravnani v smeri zadovoljevanja specifičnih potreb paraplegikov in tetraplegikov.


Predstavitve v medijih:
Izpiske medijskih objav iz klipinga mesečno objavljamo na: http://www.zveza-paraplegikov.com/~clanki/. Prek svojega zastopnika v Programskem odboru za programske vsebine invalidov pri RTV Slovenija sodelujemo z našo nacionalno medijsko hišo.Kontakt:
Dane Kastelic
01 4327 138
zveza.paraplegikov@guest.arnes.si

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.