Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | KontaktCELOSTNA REHABILITACIJA BOLNIC Z RAKOM DOJK, posvet


Predvideno število obiskovalcev:  do 100 udeležencev na posvet.
Ocena finančnih potreb:  8.000 do 10.000 EUR
Minimalno za glavno sponzorstvo:  2.000,00 EUR
Minimalno za sosponzorstvo:  500,00 EUR
Spletna stran dogodka:  www.europadonna-zdruzenje.si

PROGRAM POSVETA SE ODVIJA v obliki predavanj različnih strokovnjakov za posamezne teme. Pravice bolnikov, rehabilitacija v okviru obveznega zdravstvenega varstva, psihosocialna rehabilitacija, prehrana kot varovalni dejavnik zdravja prehranska dopolnila, fizična aktivnost, predavanje in meditacija, poklicna rehabilitacija bolnic z rakom in vključitev v delovno okolje.

Za vsako navedeno temo strokovnjak iz posameznega področja predstavi vsebino, udeleženke pa sprašujejo in posredujejo svoje poglede. Posvete organiziramo v različnih krajih po Sloveniji. Namenjen je bolnicam, njihovim svojcem in ostalim, ki o tej najpogostejši maligni bolezni žensk želijo izvedeti kaj več. Traja dva dni petek popoldne in soboto dopoldne, vmes družbani večer z večerjo. Udeležba do 100 ljudi. Učinkovitost ugotavljamo z evalvacijskim listom ob zaključku.


Predvideno število ponovitev dogodka:

20

Lokacija dogodka:

Različni kraji po Sloveniji.

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Poleg sklepanja donacijskih pogodb lahko naše obveznosti opredelimo tudi v sponzorskih pogodbah. Sponzorjem omogočamo oglasna sporočila v reviji Novice Europa Donna, na naši spletni strani ter predstavitev vašega transparenta ali konkretnega oglasnega sporočila ob posameznem dogajanju (posvet, tečaj keramike, tečaj slikanja …).Predstavitev organizatorja


Europa Donna, slovensko združenje za boj proti raku dojk


Pokaži vizitko

"Več kot 1000 članic in članov združenih v samostojni, neprofitni organizaciji civilne družbe se nas povezuje v boju proti raku dojk. Od leta 1997 osveščamo slovensko javnost o najpogostejši maligni bolezni žensk – raku dojk, stojimo ob strani mnogim bolnicam in njihovim družinam. Povezujemo se s strokovnimi institucijami, društvi in združenji v boju proti raku dojk. Slovensko zdravstveno politiko skušamo prepričati o nujnosti organizirane presejalne (screening) mamografije za vse ženske po 50. letu na vsaki dve leti, po evropskih priporočilih in o nujnosti vzpostavitve centrov za bolezni dojk po evropskih priporočilih. Glavni cilj slovenskega združenja za boj proti raku dojk je zagotoviti vsem ženskam v Sloveniji enake možnosti in pogoje za zgodnje odkrivanje bolezni ter takojšnje učinkovito zdravljenje."

Prim. Mojca Senčar, dr.med.
Predsednica

Nihče ni rad sam na svetu, še posebej ne, če je v stiski, če zboli. Nihče ni dolžan pomagati sočloveku več, kot je nujno potrebno, pa vendar se najdejo ljudje, ni jih tako malo, ki nesebično pomagajo, podpirajo druge. Preprosto za to, ker verjamejo v to, kar podpirajo. Hvala vsem, ki verjamete v delo slovenskega združenja za boj proti raku dojk in ga podpirate.


Poslanstvo
Cilji
Aktivnosti
Splošno o raku
Rak dojk
Postanite naš član
Dobro je vedeti
Ujemi...Kontakt:
prim. Mojca Senčar dr. med.
01 475 15 14
europadonna@europadonna-zdruzenje.si

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.