Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | KontaktTEK ZA UPANJE - ZBIRANJE SREDSTEV ZA BOJ PROTI RAKU NA DOJKI, dobrodelni športni dogodek


Predvideno število obiskovalcev:  5000 gledalcev
Ocena finančnih potreb:  10.000,00 EUR
Minimalno za glavno sponzorstvo:  3000,00 EUR
Minimalno za sosponzorstvo:  1500,00 EUR
Spletna stran dogodka:  www.europadonna-zdruzenje.si

DOBRODELNI ŠPORTNI DOGODEK "Tek za upanje" organiziramo vsako leto v jeseni. Septembra 2009, bo organiziran že šestič!

Tek oziroma hoja se odvijata v Ljubljani (park Tivoli), kjer mnogi hodijo ali tečejo na 2, 4 in 8 km. Število udeležencev se giblje od 500 do preko 1000. Lani se je teka ob hudem dežju 6. oktobra udeležilo približno 500 udeležencev. Za popestritev dogodka pripravi Europa Donna kulturni program. Lani sta nastopali znani pevki Nuša Derenda in Alenka Godec. Vsako leto se teka udeleži tudi župan mesta Ljubljane in minister oziroma ministrica za zdravje.

Prispevek udeležencev znaša 5 Evrov in ga namenimo za nakup zdravstvene opreme. Vsak udeleženec je doslej dobil majico, jabolko, vodo. Vodo bo zagotovila Radenska, za jabolka se bomo dogovorili s kmeti.

Cilj dogodka: Osveščanje širše javnosti o raku dojk, o zdravem načinu življenja, s poudarkom na gibanju ter prijetno druženje s pozitivno mislečimi ljudmi. In ne nazadnje skrb za zagotavljanje sredstev za novo zdravstveno opremo.


Predvideno število ponovitev dogodka:

Vsakoletni dogodek

Lokacija dogodka:

Ljubljana, park Tivoli.

Možnosti oglaševanja in promocije sponzorja:

Sponzorjem omogočamo zelo dobro medijsko odmevnost, ki se je pokazala že doslej. Poleg drugih medijev poročamo o dogodku tudi v Novicah Europa Donna, kjer še posebej predstavimo aktivno sodelovanje sponzorjev (te so namenjene vsem našim članom in članicam, obiskovalcem Onkološkega inštituta, zdravstvenih zavodov ipd., ter so 4 x letno redna priloga reviji Naša žena). Prav tako sponzorja in dogodek kasneje predstavimo na naših spletnih straneh. Delo Revije v svojih medijih najavlja tek brezplačno kot medijski sponzor. Na startu pred Halo Tivoli se lahko razobesi transparent sponzorjeve družbe oziroma njegovo oglasno sporočilo. Našo odzivnost prilagodimo višini sponzorskega prispevka. S pokroviteljem, ki se raje odloči za donacijo, podrobnosti uredimo s pogodbo o donaciji.Predstavitev organizatorja


Europa Donna, slovensko združenje za boj proti raku dojk


Pokaži vizitko

"Več kot 1000 članic in članov združenih v samostojni, neprofitni organizaciji civilne družbe se nas povezuje v boju proti raku dojk. Od leta 1997 osveščamo slovensko javnost o najpogostejši maligni bolezni žensk – raku dojk, stojimo ob strani mnogim bolnicam in njihovim družinam. Povezujemo se s strokovnimi institucijami, društvi in združenji v boju proti raku dojk. Slovensko zdravstveno politiko skušamo prepričati o nujnosti organizirane presejalne (screening) mamografije za vse ženske po 50. letu na vsaki dve leti, po evropskih priporočilih in o nujnosti vzpostavitve centrov za bolezni dojk po evropskih priporočilih. Glavni cilj slovenskega združenja za boj proti raku dojk je zagotoviti vsem ženskam v Sloveniji enake možnosti in pogoje za zgodnje odkrivanje bolezni ter takojšnje učinkovito zdravljenje."

Prim. Mojca Senčar, dr.med.
Predsednica

Nihče ni rad sam na svetu, še posebej ne, če je v stiski, če zboli. Nihče ni dolžan pomagati sočloveku več, kot je nujno potrebno, pa vendar se najdejo ljudje, ni jih tako malo, ki nesebično pomagajo, podpirajo druge. Preprosto za to, ker verjamejo v to, kar podpirajo. Hvala vsem, ki verjamete v delo slovenskega združenja za boj proti raku dojk in ga podpirate.


Poslanstvo
Cilji
Aktivnosti
Splošno o raku
Rak dojk
Postanite naš član
Dobro je vedeti
Ujemi...Kontakt:
prim. Mojca Senčar dr. med.
01 475 15 14
europadonna@europadonna-zdruzenje.si

 

Izbor področij

Vrsta subjekta:

Kategorija:
   
   

Poštne številke:
 
 
 
 
 
 
 
 


 © 2018 Donacije si.