Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt


Preklopite na promocijski kanal!


OGLAŠEVANJE S POUDARKOM NA DRUŽBENI ODGOVORNOSTI PODJETJA OMOGOČA IZREDNO PROMOCIJO PODJETJA V LOKALNI IN ŠIRŠI SKUPNOSTI TER PRIVLAČEN NAČIN TRŽENJA NA IZBRANIH IN ŠIRŠIH CILJNIH SKUPINAH.


... oglašujte na izviren način ...

OGLAŠEVANJE na portalu Donacije.si je možno na dva načina:

  1. Navadno oglaševanje, kjer oglasne pasice prikazujejo določeno družbenoodgovorno sporočilo (npr. obvestilo o donatoski akciji, trženje produkta s poudarkom na njegovih ekoloških elementih ipd.)

  2. Oglaševanje po načinu "Klikni! Doniramo." To je navadno promocija donatorske ali sponzorske akcija podjetja, kjer obiskovalci portala s klikanjem simbolično zbirajo sredstva za neko društvo, ustanovo, zavod ali posameznika. Pri tem se seznanjajo tudi z donatorskim podjetjem in/ali njegovim poslovnim programom. Oglejte si stran aktualnih akcij 'Klikni! Doniramo.'KAJ JE OGLAŠEVANJE PO SISTEMU 'KLIKNI! DONIRAMO'?

"KLIKNI! DONIRAMO" JE ORODJE, KI ZARADI SVOJE VSEBINE PRIBLIŽA PODJETJE IN NJEGOVO PONUDBO TUDI UPORABNIKOM SPLETA, KI NAVADNIH SPLETNIH REKLAM NITI NE OPAZIJO VEČ...

TO JE NOVA, izvirna tehnika pridobivanja pozornosti uporabnikov spleta. Temelji na družbeni odgovornosti podjetja, ki v zameno za poljubno donacijo izbranemu društvu, ustanovi, zavodu ali posamezniku (npr. športniku, umetniku, nadarjenemu študentu) usmerjeno trži svoje ime, proizvode ali storitve.


Podjetje nameni organizaciji ali posamezniku poljuben znesek donacije, ki pa si jo bo moral le-ta "priklikati". Na portalu se ob donirancu objavi oglasno pasico "Doniraj s klikom", ki obiskovalce spleta poziva h kliku za donacijo.


Na pasico nato klikajo uporabniki spleta (npr. člani tega društva, prijatelji, sodelavci, ...), da bi s tem povečevali znesek donacije. Vsak klik nekoliko poveča znesek donacije, dokler ta ne doseže zgornje meje.REKLI BOSTE: 'VSE LEPO IN PRAV, AMPAK KAJ BO IMELO MOJE PODJETJE OD TEGA?'

OB VSAKEM KLIKU NA PASICO "KLIKNI! DONIRAMO" SE UPORABNIKU ODPRE STRAN S PODATKI O ZBRANI DONACIJI TER O DONATORJU, KI JE OMOGOČIL AKCIJO.

... opaznost družbene odgovornosti podjetja v javnosti in privlačno ciljno trženje...

Izbirate lahko izbirate med petimi paketi oglaševalskih akcij "Doniraj s klikom":

  1. Osnovni paket. Po kliku na pasico se prikaže kratek tekst o donatorski akciji, donatorju z njegovim logom, linkom na spletno stran donatorja in galerijo slik s poljubnimi opisi podjetja ali doniranca (ne pa tudi o konkretni ponudbi blaga in storitev podjetja). Primerno za podjetja, ki želijo samo izpostaviti svoje družbenoodgovorno delovanje.

  2. Osnovni paket + preusmeritev. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, pri čemer po približno sedmihsekundah sledi preusmeritev na spletno stran donatorja. Primerno za podjetja, ki zbirajo klike tudi na svojih straneh.

  3. Osnovni paket + reklama. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, poleg tega pa še izredno atraktivna možnost reklamne ponudbe blaga ali storitev podjetja s: tekstom, linki, galerijo slik z opisi izdelkov/storitev ter z opcijo zbiranja kontaktnih podatkov zainteresiranih uporabnikov.

  4. Osnovni paket + nagradna igra. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, poleg tega pa še izredno atraktivna možnost nagradne igre s poljubnim tekstom, linki, galerijo slik ter z opcijo zbiranja kontaktnih podatkov zainteresiranih uporabnikov. Primerno za podjetja, ki želijo z nagradno igro privabiti kupce tudi na svojo stran.

  5. Osnovni paket + video reklama. Po kliku na pasico se odpre stran kot pri osnovnem paketu, poleg tega pa še prostor za video reklame donatorja ter z opcijo zbiranja kontaktnih podatkov zainteresiranih uporabnikov.OGLASNA MESTA IN VRSTE PASIC

VSAKA OGLASNA PASICA JE PO ŽELJI LAHKO VIDNA NA CELOTNEM PORTALU ALI PA SAMO NA POSAMEZNI PODSTRANI PORTALA. PRI PASICI 'KLIKNI! DONIRAMO' PREDLAGAMO PODOLGOVATO (OSREDNJO) PASICO, KI SE JO POSTAVI ZRAVEN DONIRANCA.

... BODITE PREPOZNAVNI ...


GRAFIČNI PRIKAZ

Oglasna mestaoglas@donacije.si
PONUDBO ZA OGLAŠEVANJE LAHKO NAROČITE NA OGLAS@DONACIJE.SI ALI NA 051 268 247
SEZNAM IZVEDENIH AKCIJ

  • Donator: ICOM d.o.o., doniranec: Zavetišče Horjul; znesek donacije: 100 EUR; Datum akcije: 7.10 - 1.11. 2008; Zbrano št. klikov: 10.000. 
 © 2018 Donacije si.