Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt


Zavetišče Horjul, Polona Samec s.p.Humanitarni alarmi
Predstavitev organizacije

Video:
Zgodba nekega kužka


ZAVETIŠČE HORJUL je zavetišče brezdomnih in zapuščenih živali ter živali, ki jih odvzamejo lastnikom zaradi neprimernega ravnanja. Tem živalim zagotovimo ustrezne življenjske pogoje, jih veterinarsko oskrbimo, steriliziramo ali kastriramo ter jim iščemo nov dom.

Med našimi varovanci je mnogo takih, ki iz različnih razlogov ne najdejo novega doma ali pa ga najdejo šele po daljšem času. Kljub temu, da bi po zakonu žival po 30-ih dneh lahko evtanazirali, pa se za to ne odločamo (razen izjemoma, ko gre za res hudo bolno ali poškodovano žival). Trdno smo namreč prepričani, da so tudi naši varovanci čuteča bitja, s pravico do življenja. In marsikatera žival potrebuje veliko več kot 30 dni, da si fizično opomore in začne ponovno zaupati ljudem. Ker vemo, da čas zaceli prenekatero rano, želimo dati vsaki naši živali drugo možnost.

Vzdrževanje teh živali je kar velik zalogaj, saj po 30-ih dneh od dneva namestitve živali pri nas nismo deležni nobenih dodatnih sredstev s strani občin. Če si želite, nam lahko pri tem pomagate tudi tako, da posvojite katero od naših živali. Posvojitev je možna tudi na daljavo (več na naši spletni strani).Vzemite mešanca
Ko se odločate...
Zavetiščarji
Izbira psa
Mešanci so carji
Kaj še moramo vedeti?« Nazaj

 
 © 2018 Donacije si.