Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt


ZAVAROVALNICA MARIBOR, d.d.Predstavitev in družbena odgovornostZAVAROVALNICA MARIBOR ima dolgo tradicijo, polno uspehov. S široko paleto zavarovanj in veliko mrežo poslovalnic in predstavništev se je v zadnjih letih utrdila na slovenskem zavarovalniškem trgu, njen moto pa ostaja »Življenje gre naprej in mi z vami«.

Družini prijazno podjetje. Zavarovalnica Maribor je kot prvo podjetje v Sloveniji (pilotsko podjetje) pristopilo k certificiranju za Družini prijazno podjetje. Certifikat smo prejeli 14. maja 2007, dan pred mednarodnim praznikom družine. Ponovno certificiranje bo v Zavarovalnici Maribor opravljeno čez tri leta. Certifikat zagotavlja nediskriminatorno zaposlovanje, fleksibilnost glede časovne in prostorske organizacije dela, razvijanje kulturne skrbi za zaposlene, razumevanje in prilagajanje potrebam zaposlenih z družinskimi člani, ki potrebujejo posebno nego in skrb.

Družbenoodgovorno podjetje. Biti družbeno odgovorno podjetje, pomeni v času klimatskih in družbeno političnih sprememb dolžnost in hkrati privilegij. Vendar pa se moramo vsi zavedati, da se družbena odgovornost v podjetjih pokaže šele na dolgi rok – napredek se pokaže šele po nekaj letih.

V Zavarovalnici Maribor podpiramo kulturne, športne, kakor tudi druge, z našim poslanstvom povezane dogodke. Med družbeno odgovornost tako štejemo skrb za naše zaposlene, sponzorirane in zadnjih pet let aktivno tudi skrb za okolje in okoljske spremembe.
Sporočila za javnost
« Nazaj

 
 © 2018 Donacije si.