Domov | Moj profil | O portalu | Oglaševanje | Članarina | Kontakt


20.10.2008
Vzajemna darovala finančna sredstva Kranjskim vrtcem


20. 10. 2008 - Ob Tednu otroka, ki je potekal v oktobru, sta predstavnika Vzajemne, direktor sektorja za trženje, mag. Janez Pustatičnik in direktor poslovne enote Kranj, Matjaž Fajfar, direktorici Danici Gaber predala vrednostni bon v višini 2.500 evrov za nakup igral in športne opreme.

»V zavarovalnici Vzajemna se vsi zaposleni zavedamo, da je preventiva najboljša oblika skrbi za naše zdravje. Vložek pri skrbi za naše telo pa je, v kolikor začnemo zanj skrbeti že v rani mladosti, prav zanemarljiv. Skozi igro namreč naši najmlajši nevede skrbijo in hkrati gradijo zdrave temelje za kasnejša obdobja svojega življenja,« je uvodoma ob podelitvi donacije povedal Janez Pustatičnik in dodal: »V duhu vzajemnosti in razvoju družbe na primarnem nivoju - skrbi za zdravo in kakovostno življenje, smo se odločili, da pomagamo Kranjskim vrtcem pri zbiranju sredstev za nakup igral in športne opreme, saj se zavedamo, da so v večini primerov tako vrtci kot tudi starši finančno (pre)obremenjeni.« Matjaž Fajfar je ob tem še zagotovil, da današnja donacija ni bila zadnja - Vzajemna bo še naprej v največji meri skušala skrbeti za večjo zdravstveno varnost članov zavarovalnice, s posebnim poudarkom na promociji zdravega načina življenja.

Omenjena donacija je le ena od mnogih v nizu donatorskih aktivnosti Vzajemne in sovpada vsestranskim aktivnostim ob Tednu otroka, ki je potekal v oktobru.


Predaja donacije
Rekli so« Vsa sporočila

 
 © 2018 Donacije si.